RLAN Internet

Szolgáltatás


Információk
Információk


Szolgáltatási terület
Nincs elérhető újdonság.
Telefonszám Tudakozó

Előfizető neve

TelepülésMit nyújtunk


 

VOIP szolgáltatásról

Cégünk által nyújtot VOIP szolgáltatás az RLAN Internet saját tulajdonú internet hálózatára alapul.
A szolgáltatás igénybevételéhez internet kapcsolatra van szükség. Az internet kapcsolat lehet WDSL, ADSL vonal, bérelt vonal, kábeltévés internet, telefonos internet, hotspot szolgáltatás, stb.
A VOIP szolgáltatás bármely internet szolgáltató hálózatából használható területi korlátozás nélkül. Ön akár nyaralás alatt egy laptop segítségével a szállodai interneten is tud telefonálni az általunk adott feltételekkel.
Használja a szolgáltatáshoz vásárolható mobiltelefont, amely bármely ingyenes városi hotspot szolgáltatáshoz használható.

A szolgáltatás tartalmazza a telefonkapcsolat kiépítését amely a telefonszám berendezését és a használathoz szükséges adatok kiküldését jelenti.
A szolgáltatás a telepítés napjától üzemképesen használható.

A szolgáltatásnak nem része a válaszott típusú telefonkészülék, adapter, telefonközpont. Azokat külön megrendelés alapján szállítjuk ki.
A berendezések megvásárolhatóak, bérelhetőek és részletfizetéssel is kifizethetőek.
A szolgáltatáshoz nem csak a cégünk által ajánlott készülékek, hanem bármely IP alapú telefonálásra alkalmas készülékkel használható, amely kompatibilis cégünk hálózatával.
A hálózatunkban a faxkészülékek használatának sincs akadálya. A régebbi típusú analóg és ISDN központ egy egyszerű adapter (cégünktől megrendelhető) segítségével szintén csatlakoztathatóak hálózatunkhoz.

A telefonálás egyebekben a már általánosan elfogadott műszaki és egyéb normák alapján történik az ÁSZF-ben és az előfizetői szerződésben rögzített feltételek alapján.

A szolgáltatáshoz adott hívószám az összekapcsolódott telefonszolgáltatók hálózatából visszahívható. A VOIP szolgáltatáshoz adott hívószám bármely más szolgáltató hálózatából hívható és a hívószámkijelzés is üzemel. További részletek miatt kattintson a VOIP szolgáltatásokhoz.

Amennyiben Önnek meglevő telefonvonala van és cégünk szolgáltatására szeretne váltani, annak sincs akadálya. A számhordozás segítségével az Ön telefonszámát cégünk átveszi és a kért helyen és módon elérhetővé teszi. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vezetékes lokális hívószámok (analóg körzetszámok) kizárólag helyhezkötött szolgáltatásként vehetőek igénybe. Tehát ha Önnek pl 1-es körzetszámú Budapesti telefonszáma van, azt berendezés után kizárólag azon a címen használhatja ahova az bekötésre került.

A cégünk által nyújtott szolgáltatás keretén belül az RLAN körzetszámba tartozó hívószámok egymást díjmentesen hívják. A díjmentesség vonatkozik azon esetre is amikor Ön a szolgáltatást külföldön használja.


RLAN Internet
Ügyfélszolgálat Sopron, Patak u. 10. Telefon: (+36) 1 241-00-00 Elérhetőség: Munkanapokon 9.00 és 17.00 között.
Levelezési cím: 9372 Csapod Ciráki u. 11. Email előfizetőknek: uszi@rlan.hu Email nem előfizetőknek: rlan@rlan.hu
Kapcsolat Közműegyeztetés GDPR Adatvédelem Cégadatok Céginformáció Engedélyek Állásajánlatok Történetünk ÁSZF Linkek
(c) 2002. RLAN Internet Kft. Minden jog fenntartva.