RLAN Internet

Szolgáltatás


Információk
Információk


Szolgáltatási terület


Telefonszám Tudakozó

Előfizető neve

TelepülésMit nyújtunk


 

VOIP szolgáltatásról

Cégünk által nyújtot VOIP szolgáltatás az RLAN Internet saját tulajdonú internet hálózatára alapul.
A szolgáltatás igénybevételéhez internet kapcsolatra van szükség. Az internet kapcsolat lehet WDSL, ADSL vonal, bérelt vonal, kábeltévés internet, telefonos internet, hotspot szolgáltatás, stb.
A VOIP szolgáltatás bármely internet szolgáltató hálózatából használható területi korlátozás nélkül. Ön akár nyaralás alatt egy laptop segítségével a szállodai interneten is tud telefonálni az általunk adott feltételekkel.
Használja a szolgáltatáshoz vásárolható mobiltelefont, amely bármely ingyenes városi hotspot szolgáltatáshoz használható.

A szolgáltatás tartalmazza a telefonkapcsolat kiépítését amely a telefonszám berendezését és a használathoz szükséges adatok kiküldését jelenti.
A szolgáltatás a telepítés napjától üzemképesen használható.

A szolgáltatásnak nem része a válaszott típusú telefonkészülék, adapter, telefonközpont. Azokat külön megrendelés alapján szállítjuk ki.
A berendezések megvásárolhatóak, bérelhetőek és részletfizetéssel is kifizethetőek.
A szolgáltatáshoz nem csak a cégünk által ajánlott készülékek, hanem bármely IP alapú telefonálásra alkalmas készülékkel használható, amely kompatibilis cégünk hálózatával.
A hálózatunkban a faxkészülékek használatának sincs akadálya. A régebbi típusú analóg és ISDN központ egy egyszerű adapter (cégünktől megrendelhető) segítségével szintén csatlakoztathatóak hálózatunkhoz.

A telefonálás egyebekben a már általánosan elfogadott műszaki és egyéb normák alapján történik az ÁSZF-ben és az előfizetői szerződésben rögzített feltételek alapján.

A szolgáltatáshoz adott hívószám az összekapcsolódott telefonszolgáltatók hálózatából visszahívható. A VOIP szolgáltatáshoz adott hívószám bármely más szolgáltató hálózatából hívható és a hívószámkijelzés is üzemel. További részletek miatt kattintson a VOIP szolgáltatásokhoz.

Amennyiben Önnek meglevő telefonvonala van és cégünk szolgáltatására szeretne váltani, annak sincs akadálya. A számhordozás segítségével az Ön telefonszámát cégünk átveszi és a kért helyen és módon elérhetővé teszi. Felhívjuk a figyelmet, hogy a vezetékes lokális hívószámok (analóg körzetszámok) kizárólag helyhezkötött szolgáltatásként vehetőek igénybe. Tehát ha Önnek pl 1-es körzetszámú Budapesti telefonszáma van, azt berendezés után kizárólag azon a címen használhatja ahova az bekötésre került.

A cégünk által nyújtott szolgáltatás keretén belül az RLAN körzetszámba tartozó hívószámok egymást díjmentesen hívják. A díjmentesség vonatkozik azon esetre is amikor Ön a szolgáltatást külföldön használja.


RLAN Internet
Ügyfélszolgálat Sopron, Patak u. 10. Telefon: (+36) 1 241-00-00 Elérhetőség: Munkanapokon 9.00 és 17.00 között.
Levelezési cím: 9372 Csapod Ciráki u. 11. Email előfizetőknek: uszi@rlan.hu Email nem előfizetőknek: rlan@rlan.hu
Kapcsolat Közműegyeztetés GDPR Adatvédelem Cégadatok Céginformáció Engedélyek Állásajánlatok Történetünk ÁSZF Linkek
(c) 2002. RLAN Internet Kft. Minden jog fenntartva.