RLAN Internet

Szolgáltatás


Információk
Információk


Szolgáltatási terület
Nincs elérhető újdonság.
Telefonszám Tudakozó

Előfizető neve

TelepülésSzolgáltatások és termékekAz áraink bruttó árak, AZ ÁFA ÖSSZEGÉT IS TARTALMAZZÁK!

VOIP NOMADIKUS INT HUF hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás. RLAN hálózaton belül a percdíj 0 (nulla) forint. Igénybevehető RLAN Internet szolgáltatással együtt. 1 db 4 jegyű belső IP telefonszámmal. Előfizetéses szolgáltatás. Bármely más szolgáltató telefonszáma hívható (vezetékes és mobil is), de a szolgáltatához adott hívószám csak az RLAN hívószámokról hívható vissza. Havi előfizetési díj nincs, de ez nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi díjait. A szolgáltatás kizárólag INTERNET+TELEFON együttes díjcsomag megrendelése, vagy díjcsomagváltással igényelhető. 90 napnál régebben bekötött internet szolgáltatás esetén a megrendelés feltétele az internet szerződés ismételt megkötése. Internet vonalanként több havi díjmentes VOIP szolgáltatás kérhető.

Eladási ár: Ajánlatot kérjen ügyfélszolgálatunkon!

Email címek: 1 db. Tárhely: 50 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS PREPAID PUB EUR hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás nyilvános hálózaton történtő telefonáláshoz. 1 db 7 jegyű belső publikus telefonszámmal 21-es körzetszámmal. PREPAID szolgáltatás. EUR alapú elszámolás. RLAN hálózaton belül a percdíj 0 (nulla) forint. Havi előfizetési díj nincs, de ez nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi díjait. Bármely távközlési szolgáltatónál élő internet vonalra megrendelhető.

Eladási ár: Ajánlatot kérjen ügyfélszolgálatunkon!

Email címek: 1 db. Tárhely: 50 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS PREPAID PUB HUF hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás nyilvános hálózaton történtő telefonáláshoz. 1 db 7 jegyű belső publikus telefonszámmal 21-es körzetszámmal. PREPAID szolgáltatás. HUF alapú elszámolás. RLAN hálózaton belül a percdíj 0 (nulla) forint. Havi előfizetési díj nincs, de ez nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi díjait. Bármely távközlési szolgáltatónál élő internet vonalra megrendelhető.

Eladási ár: Ajánlatot kérjen ügyfélszolgálatunkon!

Email címek: 1 db. Tárhely: 50 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS ELOF PUB EUR hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás nyilvános hálózaton történtő telefonáláshoz. 1 db 7 jegyű belső publikus telefonszámmal 21-es körzetszámmal. Előfizetéses( utólag számlázott) szolgáltatás. EUR alapú elszámolás. RLAN hálózaton belül a percdíj 0 (nulla) forint. A havidíj teljes összegében lebeszélhető, de ezen felül nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi díjait. Bármely távközlési szolgáltatónál élő internet vonalra megrendelhető.

Eladási ár: 4,- EUR/

Email címek: 1 db. Tárhely: 50 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS ELOF PUB HUF RLAN hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás nyilvános hálózaton történtő telefonáláshoz. 1 db 7 jegyű belső publikus telefonszámmal választott hívószámmal. Előfizetéses (utólag számlázott) szolgáltatás. HUF alapú elszámolás. RLAN hálózaton belül a percdíj 0 (nulla) forint. Havi előfizetési díj teljes összegében lebeszélhető, de ezen felül nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi percdíjait. A szolgáltatás kizárólag RLAN Internet szolgáltatás mellé igényelhető.

Eladási ár: 622,- HUF/

Email címek: 1 db. Tárhely: 50 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS ELOF PUB HUF hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás nyilvános hálózaton történtő telefonáláshoz. 1 db 7 jegyű belső publikus telefonszámmal 21-es körzetszámmal. Előfizetéses (utólag számlázott) szolgáltatás. HUF alapú elszámolás. RLAN hálózaton belül a percdíj 0 (nulla) forint. A havidíj teljes összegében lebeszélhető, de ezen felül nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi percdíjait. Bármely távközlési szolgáltatónál élő internet vonalra megrendelhető.

Eladási ár: 1282,- HUF/

Email címek: 1 db. Tárhely: 50 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS ELOF PUB HUF+WDSL 256K hálózati szolgáltatás
VOIP telefonszolgáltatás nyilvános hálózaton történtő telefonáláshoz. A szolgáltatásnak része a vonal kiépítése is mely telefonprioritással kerül beállításra, internetezésre nem használható. Kizárólag RLAN WDSL szolgáltatási területen rendelhető. A szolgáltatáshoz 1 db publikus hívószámot biztosítunk. A szolgáltatásnak nem része a telefonkészülék. A szolgáltatás VOIP telefon programmal (számítógépről) is használható. Kizárólag 3 éves szerződéssel köthető. Nincs kapcsolási díj. A havi előfizetési díjból 990,-+ÁFA összeg lebeszélhető, de ezen felül nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatokba indított hívások telefonforgalmi díjait.

Eladási ár: 2578,- HUF/

Email címek: 1 db. Tárhely: 100 Mb/email cím.
Max letöltési: 256 Kb./s. Max feltöltés: 256 Kb./s.
Garantált letöltés: 128 Kb./s. Garantált feltöltés: 128 Kb./s.
VOIP FOLDRAJZI ELOF PUB HUF hálózati szolgáltatás
Földrajzi hívószámhoz tartozó IP telefon szolgáltatás. A szolgáltatás kizárólag a földrajzi hívószámnak megfelelő területen vehető igénybe.

Eladási ár: 5410,- HUF/

VOIP NOMADIKUS ELOF RLAN HUF SECURITY hálózati szolgáltatás
Kizárólag RLAN Internet szolgáltatás igénybevevők számára biztosított, 256 bites SHA1 kódolású titkosított hálózaton/vonalon üzemeltetett biztonságos telefonvonal, mely harmadik fél számára nem hozzáférhető, nem lehallgatható. A saját hálózaton belül védett privát vonal és kapcsolódó telefonszolgáltatás. A szolgáltatás ára nem tartalmazza a vonal kiépítésének költségeit. A havidíj nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatba indított hívások telefonforgalmi díjait. Saját hálózaton belül hívások (biztonságos vonalon is) díjmentesek. A szolgáltatás kizárólag RLAN internet hálózaton belül hozzáférési szolgáltatással együtt rendelhető meg. A lehallgatás védelem a hálózaton belül 99.5 % garanciával biztosított. Az ár nem tartalmazza az internet előfizetés díját, valamint tájékoztató jellegű ár, a konkrét bekötési helytől és igénybevételtől függően változhat.

Eladási ár: 10350,- HUF/

Email címek: 1 db. Tárhely: 200 Mb/email cím.
VOIP NOMADIKUS ELOF PUB HUF SECURITY hálózati szolgáltatás
Nem RLAN internet kapcsolaton rendelhető, 256 bites SHA1 kódolású titkosított hálózaton/vonalon üzemeltetett biztonságos telefonvonal, mely harmadik fél számára nem hozzáférhető, nem lehallgatható. A saját hálózaton belül védett privát vonal és kapcsolódó telefonszolgáltatás. A szolgáltatás ára nem tartalmazza a vonal kiépítésének költségeit. A havidíj nem tartalmazza a nyilvános (nem RLAN) hálózatba indított hívások telefonforgalmi díjait. Saját hálózaton belül hívások (biztonságos vonalon is) díjmentesek. Az ár nem tartalmazza az internet előfizetés díját.

Eladási ár: 11645,- HUF/

Email címek: 1 db. Tárhely: 200 Mb/email cím.

RLAN Internet
Ügyfélszolgálat Sopron, Patak u. 10. Telefon: (+36) 1 241-00-00 Elérhetőség: Munkanapokon 9.00 és 17.00 között.
Levelezési cím: 9372 Csapod Ciráki u. 11. Email előfizetőknek: uszi@rlan.hu Email nem előfizetőknek: rlan@rlan.hu
Kapcsolat Közműegyeztetés GDPR Adatvédelem Cégadatok Céginformáció Engedélyek Állásajánlatok Történetünk ÁSZF Linkek
(c) 2002. RLAN Internet Kft. Minden jog fenntartva.